Recomandările la nivel național pentru limitarea răspândirii infecției provocate de COVID-19, cât și obligația profesională și morală de a preveni infectarea persoanelor cu care intrăm în contact, impun măsuri de precauție atât pentru membrii organizației cât și pentru personalul angajat la sediul filialei Covasna a OAMGMAMR.

Prin urmare, vă aducem la cunoștință următoarele:

1. Suspendarea programului cu publicul pe toată perioada instituirii stării de urgență.
Depunerea și eliberarea documentelor se va face în format electronic, prin intermediul adreselor de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., unde membrii vor trimite scanat în format pdf cererea și documentele aferente. După verificarea cererii și a documentelor trimise de solicitant, dacă sunt îndeplinite condițiile legale, Filiala Covasna a OAMGMAMR va elibera documentele solicitate și va trimite prin e-mail, în format pdf solicitantului.

2. Eliberarea avizului anual de liberă practică se va desfășura exclusiv online pe toată perioada instituirii stării de urgență.
Documentele necesare eliberării avizului anual de liberă practică, respectiv dovada achitării cotizației (dacă este cazul) și asigurarea de malpraxis, vor fi transmise scanat în format pdf online la adresele Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Documentul eliberat va fi transmis online solicitantului iar exemplarul original va putea fi ridicat de la sediul filialei după expirarea măsurilor pentru prevenirea răspândirii COVID-19 și reluarea activității cu publicul.

3. Cotizația se va achita doar prin transfer bancar în contul Filialei OAMGMAMR COVASNA RO73 RNCB 0124 1202 4238 0001 deschis la BCR Sfântu Gheorghe, beneficiar OAMGMAMR Filiala Covasna. Informații și detalii privind cotizația se pot solicita la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

4. Vă rugăm să ne adresați toate întrebările prin telefon și e-mail. Datele de contact sunt: 0267310141, 0759020950, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

5. Se suspendă cursurile desfășurate în sală, dar platforma de cursuri online https://emc.oammr-cv.ro poate fi utilizată în continuare. Pentru activarea cursului vă rugăm trimiteți mesaj la numărul de telefon 0759020950.

6. Vă încurajăm să folosiți informații din surse sigure, actualizate, și să respectați măsurile impuse de Ministerul Sănătății www.ms.ro și ale Comitetul National pentru Situații Speciale de Urgență.

Vă mulțumim pentru înțelegere!
Echipa OAMGMAMR Filiala Covasna