Recomandările la nivel național pentru limitarea răspândirii infecției provocate de COVID-19, cât și obligația profesională și morală de a preveni infectarea persoanelor cu care intrăm în contact, impun măsuri de precauție atât pentru membrii organizației cât și pentru personalul angajat la sediul filialei OAMGMAMR COVASNA.

Prin urmare, vă aducem la cunoștință următoarele:

1. Vă rugăm să vă prezentați la sediul filialei OAMGMAMR COVASNA doar în caz de urgență. Accesul în sediul filialei se va face în mod organizat, de preferat câte o persoană pe rând. Accesul în sediu este permis doar persoanelor care au solicitări în calitate de membri (nu și însoțitorilor). Programul de lucru cu publicul se modifică astfel: LUNI: 11:00-14:00 și MIERCURI: 09:00-12:00, până în data de 31 martie 2020 cu posibilitatea de prelungire.

2. Eliberarea avizului anual de liberă practică se va desfășura exclusiv online până la data de 31 martie, cu posibilitate de prelungire. Documentele necesare eliberării avizului anual de liberă practică, respectiv dovada achitării cotizației (dacă este cazul) și asigurarea de malpraxis, vor fi transmise online la adresele Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Documentul eliberat va fi transmis online solicitantului iar exemplarul original va putea fi ridicat de la sediul filialei ulterior datei de 31 martie.

3. Cotizația se va achita doar prin transfer bancar în contul Filialei OAMGMAMR COVASNA RO73 RNCB 0124 1202 4238 0001 deschis la BCR Sfântu Gheorghe, beneficiar OAMGMAMR Filiala Covasna. Informații și detalii privind cotizația se pot solicita la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

4. Pentru a reduce cât mai mult riscul răspândirii virusului, vă rugăm să ne adresați toate întrebările prin telefon și e-mail. Datele de contact sunt: 0267310141 sau 0759020950, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

5. Se suspendă cursurile desfășurate în sală,  dar platforma de cursuri online https://emc.oammr-cv.ro poate fi utilizată în continuare.

6. Vă încurajăm să folosiți informații din surse sigure, actualizate, și să respectați măsurile impuse de Ministerul Sănătății http://www.ms.ro și ale Comitetul National pentru Situații Speciale de Urgență.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Echipa OAMGMAMR Filiala Covasna