Dragi colegi!

În data de 12 mai 2022 începând cu orele 13:00 va avea loc conferința județeană, eveniment organizat cu prilejul Zilei Internaționale a asistenților medicali și a moașelor cu mottoul "Asistenții Medicali - O voce care să conducă: Investiți în asistență medicală și respectați drepturile pentru a asigura sănătatea globală".

În cadrul evenimentului veți putea vizita expoziția de articole handmade a colegilor noștrii, să participați la prezentările colegilor cu teme interesante și de actualitate medicală, să urmăriți spectacolele oferite de: Ansamblul de Dans Háromszék, trupa de divertisment Pittyes2es și Gyufa, showul de foc PYRO prezentat de M Studio. În jurul orei 18:00 vom avea cina festivă acompaniată de formația HarMony.

Termenul limită de înscriere este 6 mai 2022, pentru înregistrare accesați pagina: https://www.oammr-cv.ro/emc/manifestari-emc/99-conferinta-asistentii-medicali-vocea-celor-care-conduc-investiti-in-asistenta-medicala-si-respectati-drepturile-pentru-a-asigura-sanatatea-globala-12-05-2022/individual-registration

Vă așteptăm cu drag!
Echipa OAMGMAMR Filiala Covasna