Dragi colegi!

Îmi face o deosebită plăcere să vă urez bun venit pe site-ul Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România – Filiala Covasna. Vă mulțumim pentru interesul pe care îl arătați organizației profesionale consultându-i website-ul care reflectă diversitatea activităților desfășurate de echipa noastră.

Sper ca prin noua versiune a acestui website să simplificăm comunicarea cu membrii noștrii și să venim în întâmpinarea dorinței și interesului dumneavoastră de a găsi informații utile despre activitatea OAMGMAMR Filiala Covasna.

La rubrica „Educație medicală continuă” veți putea obține informații privind evenimentele educaționale destinate membrilor din județul Covasna, la rubrica „Informații utile” veți găsi informați despre noutățiile referitoare la organizația profesională.

Solicitările dumneavoastră vor primi cât mai rapid un răspuns, ori de câte ori, informațiile deja existente pe website sau în selecția de legături utile nu răspund la întrebărilor dumneavoastră.

Comentariile și sugestiile dumneavoastră sunt binevenite, ele ne pot ajuta să ameliorăm acest instrument de comunicare ce vă este destinat.

Vă invit călduros să vizitați aceste pagini și vă mulțumesc pentru încrederea pe care ne-o acordați.
 

Szebeni Norbert
președinte